Loyalty

Kundklubb med sofistikerat lojalitetsprogramlojalitets- program

Våra lojalitetskoncept hjälper dig att enkelt och systematiskt bygga upp kunddatabaser, skapa engagemang och maximera kundupplevelsen och därigenom bygga en stark relation till dina kunder.

 Big Data

För att kunna kommunicera på bästa möjliga sätt med dina kunder behöver du veta vilka de är, vad de vill ha och hur och var de vill ha det. Våra rekryteringsmekanismer bygger på samtycke, där vi lägger grunden för en aktiv dialog, datainsamling och säker hantering av bl.a. köphistorik och beteende.Rekrytering

Databehandling

Integration

 

Segmentering

Analys

 Lojalitetsprogram

Våra lojalitetsprogram bygger på resultat. Det är en oskriven regel att lojala kunder handlar oftare och för större belopp. Vi har kunskap om och erfarenhet av vad som krävs för att bygga lojala kundrelationer.

 Kundklubb

Lojalitetsprogram

 CRM

 

Vår egen programvara, Oculos Dialog, är en ytterst avancerad plattform för målinriktad kundkommunikation och försäljning. Med Oculos Dialog har du ett brett utbud av möjligheter med allt från e-post och sms till avancerad digital segmentering och flerkanalskommunikation.Visste du att 77 % föredrar e-post framför all annan samtyckesbaserad kommunikation?

Vårt huvudfokus är att innehållet i all kommunikation ska vara relevant och intressant för mottagaren, och vi upplever att vi i hög grad lyckas med detta. Våra öppningsprocent ligger 20–30 % över genomsnittet, och antalet avbrutna prenumerationer är få. Ett område vi har lyckats särskilt bra med är kallelserna som vi skickar ut via våra lojalitetsprogram för eftermarknaden. Våra kunder upplever att de får relevant information i rätt tid om sitt bilunderhåll och om de fördelar de får genom att använda sig av våra tjänster. Det ger oss en mycket bra konverteringsfrekvens, och för våra återförsäljare innebär det ökad lönsamhet. 

Alf Moland

Chef CRM, Toyota Norge

badge 2014 - Guld - Max Marketing Mix
Pepsi-MAX/G-Sport
Integrerad kampanj
badge 2013 - Guld - Max Marketing Mix
Plantagens kundklubb
Lojalitetsprogram
badge 2014 - Silver - Max Marketing Mix
Nilleklubben
Lojalitetsprogram
badge 2015 - Brons - Max Marketing Mix
G-Sport/G-MAX Julkalender 2014
Engångsprojekt