Enabler of digital marketing

Oculos är en ledande byrå inom digital marknadsföring i Norden. Vi är en så kallad Marketing Service Provider, vilket innebär att vi är en totalleverantör som ger våra kunder de bästa förutsättningarna för att kommunicera digitalt på sina respektive marknader. Vi utvecklar produkter och koncept för alla digitala kanaler och erbjuder allt från enkla, standardiserade lösningar till omfattande kampanjer för stora bolag och kända varumärken.

 

Vi är marknadsledande inom kunddialog och digital kommunikation, med fokus på lojalitetsprogram som hjälper våra kunder att skapa mätbara resultat. Vi har en tvärvetenskaplig kompetensmiljö med både rådgivare, projektledare, designers och systemutvecklare. Vi levererar produkter och tjänster av hög kvalitet, som är integrerade med vår programvara Oculos Dialog.

 

Vi betraktar oss själva som en utmanare till traditionella medier, och vi letar alltid efter nya möjligheter att erbjuda våra kunder något intressant och kommersiellt nyskapande.

 

Oculos grundades 1998 och håller till i anrika Villa Bergehus på Skøyen/Frogner i Oslo. Vi har cirka 30 anställda och våra kunder består av ledande varumärken i hela Norden.

 

Vår egen programvara, Oculos Dialog, är en ytterst avancerad programvara för målinriktad kundkommunikation och försäljning. Med Oculos Dialog kan du skapa digital kommunikation samtidigt som du får en viktig inblick i kundens beteende. Oculos Dialog erbjuder ett brett spektrum av möjligheter, med allt från enkla nyhetsbrev till en avancerad plattform för digital kommunikation och dynamiskt segmenterad kommunikation.

Du kan läsa mer om oss i vårt pressrum, se våra medarbetare här eller titta på våra lediga tjänster här!


badge 2014 - Guld - Max Marketing Mix
Pepsi-MAX/G-Sport
Integrerad kampanj
badge 2013 - Guld - Max Marketing Mix
Plantagens kundklubb
Lojalitetsprogram
badge 2014 - Silver - Max Marketing Mix
Nilleklubben
Lojalitetsprogram
badge 2015 - Brons - Max Marketing Mix
G-Sport/G-MAX Julkalender 2014
Engångsprojekt