Strategy

Så stärker du ditt varumärke inom digital marknadsföring

Idag förväntar sig kunderna att företagen är ständigt aktiva, konstant uppfyller deras behov och vet vilka de är och var de befinner sig, tvärs över alla kanaler. Vi hjälper ditt företag att skapa enhetliga och personliga kundupplevelser som är resultatinriktade.
Digital strategi

I dagens ständigt föränderliga mediesamhälle är det avgörande att ha en långsiktig och resultatdriven digital strategi. Vi på Oculos delar gärna med oss av vår erfarenhet för att skapa en helhetsplan som är anpassad till ditt företags behov och syftar till att öka trafik, konverteringar, besöksfrekvens och merförsäljning.

 Lojalitetsprogram

Remarketing

Sök

 

Dialogmarknadsföring

SoMe

 
Rådgivning

Att fokusera på relevant kommunikation är en av flera faktorer som är avgörande för att lyckas. Våra rådgivare ligger bakom flera prisbelönta lojalitetskoncept tillsammans med några av Norges största varumärken. Vi vet hur du kan utnyttja dina marknadsaktiviteter på ett så effektivt sätt som möjligt för att öka lojaliteten och engagemanget hos dina kunder.Lönsamhetsanalys

Kampanjmekanismer

Kunddata

 

Segmentering

Kanalanalys

 Workshops / Beslutsunderlag / Kundresor

Våra workshops fokuserar på att utnyttja potentialen i din verksamhet. Målet är att få en överblick över möjliga förbättringar och vilken avkastning de kan ge. Tillsammans kartlägger vi kunder, dialoger, processer och system, så att vi kan rekrytera, utveckla och behålla dina kunder.System- och processanalys

Kundresor

 

Konkurrentanalys

Dialogprogram

 Oculos har upprepade gånger visat att de kan presentera bra lösningar som ger effekt på affärerna. Det har lett till att vi idag har närmare 400 000 medlemmar i G+.

Live Kjenner Mathisen

Kampanjchef Multikanal


Visste du att genomsnittlig ROMI för e-postmarknadsföring är 44 kronor per investerad krona?


badge 2014 - Guld - Max Marketing Mix
Pepsi-MAX/G-Sport
Integrerad kampanj
badge 2013 - Guld - Max Marketing Mix
Plantagens kundklubb
Lojalitetsprogram
badge 2014 - Silver - Max Marketing Mix
Nilleklubben
Lojalitetsprogram
badge 2015 - Brons - Max Marketing Mix
G-Sport/G-MAX Julkalender 2014
Engångsprojekt